Jdi na obsah Jdi na menu
 


Troian Bellisario

25. 6. 2012

Základní informace:

Datum narození: 18. října 1985
Místo narození: Los Angeles County, California, U.S
Národnost: americká
Povolání: herečka, modelka
Produktivní činnost: r. 1988 - současnost

Život a kariéra:

Troian Avery Bellisario, se narodila 28.října 1985 v kalifornském Los Angeles. Jejími rodiči jsou televizní producent Donald Bellisario a herečka Deborah Pratt.

Troian si zahrála v několika známých televizních seriálech, jako například Tequila and Bonetti, JAG, NCIS, a First Monday. V roce 1998 si zahrála ve filmu Táta z billboardu (Billboard Dad), společně s Mary-Kate a Ashley Olsen.
V listopadu 2009 byla Troian obsazena do role Spencer Hastings pro nový seriál americké TV stanice ABC Family, Pretty Little Liars.

Filmografie:

Filmy:
1988 - Last Rites (Nuzova dcera)
1998 - Táta z billboardu (Kristen)
2006 - Unspoken (Jani)
2007 - Archer House (Tatum)
2009 - Intersect (Victoria)
2011 - Peep World (P.A.)

Televizní seriály:
1990 - Quantum Leap (Teresa)
1992 - Tequila and Bonetti (Teresa Garcia)
1998 - JAG (Erin Terry)
2002 - First Monday (Kimberly Baron)
2005–2006 - NCIS (Sarah McGee)
2010–přítomnost - Pretty Little Liars (Spencer Hastings)
2010 - Consent (Amanda)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář